Chvála chleba z kvásku
Vážení čtenáři, upozorňuji, že si můžete ve svém místě uskutečnit prezentaci o přípravě kváskového chleba. Stačí mne kontaktovat.
Co je kvásek?
Jak chutná tradiční kváskový chléb?
Jaký má vliv na naše zdraví?
Přijďte se dozvědět vše o kváskovém chlebu, naučit se ho péci a poznat jeho chuť. Setkání povedu já – Alena Rampichová z Únic u Strakonic. Ráda vám předám své osobní zkušenosti se zdravou výživou a pečením tradičního chleba.
Vstup 50 kč zahrnuje předávání zkušeností, okopírované materiály, ochutnávku čerstvého chleba a náhled na jednotlivá stádia kvásku.
Přijedu na vámi zvolené místo, minimální počet účastníků je 15. V případě menšího počtu zájemců se vstupné adekvátně navýší.
Postup přípravy zde: